Bokning och greenfee

• Hos oss bokar du din speltid via Golf.se eller Receptionen.
  • Vid bokning skall Golf-Id uppges på samtliga spelare i bollen.
  • Senast 10 minuter innan start skall man kvittera sin starttid i Receptionen.
  • Gästspelare med hcp 37 - 54 skall ha sällskap av spelare med officiellt hcp.
  • När det är mycket bokningar på banan kan vi sätta ihop fyrbollar för att frigöra starttider.
  • Greenfee gäller per dag. Vill man spela två ronder får man boka andra ronden när den första ronden är färdigspelad.

Greenfee 2018

Senior  Junior
Greenfee till 31/5 helgdagar 480 kr 190 kr
Greenfee till 31/5 månd-fred 400 kr 100 kr
Greenfee alla dagar 1/6 - 31/8  480 kr  190 kr
Greenfee från 1/9 helgdagar 480 kr 190 kr
Greenfee från 1/9 månd-fred 400 kr 100 kr

Greenfeesamarbeten 2018

Hos oss gäller följande greenfeesamarbeten:

• Fullvärdiga medlemmar från klubbar ingående i Bohuslän Dals Golfdistriktsförbund erhåller rabatt enligt överenskommelse i distriktet.
  • Fullvärdiga medlemmar i Forsbacka, Arvika, Billeruds GK, Karlstad GK och Årjängs GK erhåller 50% i rabatt på ordinarie greenfee vid spel på respektive klubb.
  • Forsbacka GK ingår i Golfa Runt Vänern.
  • Forsbacka GK är en av banorna i Viasat Golf-samarbetet. Vi lämnar 40% rabatt på ordinarie greenfee mot uppvisande av Viasat appen.

Välkommen!