Bokning och greenfee

• Hos oss bokar du din speltid via Golf.se eller Receptionen.
  • Vid bokning skall Golf-Id uppges på samtliga spelare i bollen.
  • Senast 10 minuter innan start skall man kvittera sin starttid i Receptionen.
  • Gästspelare med hcp 37 - 54 skall ha sällskap av spelare med officiellt hcp.
  • När det är mycket bokningar på banan kan vi sätta ihop fyrbollar för att frigöra starttider.
  • Greenfee gäller per dag. Vill man spela två ronder får man boka andra ronden när den första ronden är färdigspelad.
  • När receptionen är stängd betalas greenfee via swish 1235527510

Greenfee 2020

Senior  Junior
Greenfee fredag - söndag och helgdagar till 31/5. 520 kr 190 kr
Greenfee måndag - torsdag till 31/5. 440 kr 100 kr

Greenfee alla dagar mellan 1/6 - 15/9

520 kr 190 kr
Greenfee fredag - söndag och helgdagar från 16/9. 520 kr 190 kr
Greenfee måndag - torsdag från 16/9. 440 kr 100 kr

Greenfeesamarbeten 2020

Hos oss gäller följande greenfeesamarbeten:

• Fullvärdiga medlemmar från klubbar ingående i Bohuslän Dals Golfdistriktsförbund erhåller rabatt enligt överenskommelse i distriktet.
  • Fullvärdiga medlemmar i Arvika, Billeruds GK och Årjängs GK betalar 300 kr i greenfee vid spel på Forsbacka Golfklubb.
  • Fullvärdiga medlemmar i Karlstad GK betalar 350 kr i greenfee vid spel på Forsbacka Golfklubb.
  • Forsbacka GK ingår i Golfa Runt Vänern.
  • Forsbacka GK är en av banorna i Viasat Golf-samarbetet. Vi lämnar 40% rabatt på ordinarie greenfee mot uppvisande av Viasat appen.
  • Forsbacka GK är med i Golfhäftet.

Välkommen!