Ny information om juniorträning

Hejsan!

I måndags pratade jag om ändrade tider på juniorträningen, men följande gäller:

Söndag 15–16:

Golfkul: främst för nya golfare i åldern 5–10 år.

Måndag 17–18:

Steg 1: nya golfare i åldern 8–15 år tränar i en grupp. Här kanske man tycker golfkul är lite för tråkigt.

Måndag 17–18:

Steg 2: Mer erfarna golfare som ligger och har grönt kort eller är väldigt nära grönt kort, bör ha varit ute och spelat på banan. Viljan att träna lite mer fokuserat bör finnas.

Skillnaden mellan grupperna är att golfkul mest leker golf.

Steg 1 varvar lek med lite teknikträning.

Steg 2 fokuserar mer på utveckling men med roliga övningar, allt för att man ska vilja komma tillbaka till golfbanan så mycket som möjligt.

Mvh Kristofer

Forsbacka Golfklubb erbjuder golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar i ålder 0 - 12 år som spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13-21 år får kraftigt sänkta medlemsavgifter och fria rangebollar vid deltagande i träningsgrupp.

Efter att vi förra säsongen smugit igång juniorverksamheten igen efter att den legat på is under några säsonger, ser vi med optimism fram mot sommaren 2019. Vi kommer även i år att ha två träningsgruper igång. Juniorträning startar på måndag den 6 maj kl. 17-18. Förhoppningsvis kommer träningsgrupperna fyllas på med ännu fler golfsugna barn och ungdomar denna säsong!

Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb

Kontaktperson:

Stefan Gunnarsson 0702144467

Vi söker i samband med denna ”nystart” efter medlemmar till vår juniorkommitté, vill du vara med och skapa en rolig och utvecklande tid för framtidens golfare hör av dig till mig.