Stödrundan

Tillsammans är vi Forsbacka-  Stöd klubben - Köp en Stödrunda!

Bäste forsbackamedlem, i dessa tider när folkhälsomyndigheten avråder från resande och större folksamlingar på grund av Covid-19 får vi färre hotell / GF gäster och inget tävlande.

= Minskade intäkter

Vi har ändå turen att få utöva vår kära sport som fritidssysselsättning och träningsspel.

Vi i styrelsen på Forsbacka har tagit fram ett förslag för våra medlemmar att bidra med extra ekonomiskt stöd till vår klubb.

Med start från Kristihimmelsfärdshelgen 21/5 – tom 7/6 lanserar vi därför en insamlingsaktion kallad ”Stödrundan”.

Där föreslår vi att man som spelare swishar 100kr (eller annat frivilligt belopp) som en tänkt ”spelavgift” när du spelar en runda.

Detta är naturligtvis frivilligt men skulle vara otroligt uppskattat.

Diskussioner och analys av vår verksamhet sker fortlöpande, om hur vi som klubb kan dra ner på kostnader, utan att för den saken skull tumma på den fantastiska upplevelse som Forsbacka är.

Tack för ditt stöd!

Du swishar nr: 1235527510