Tack för ert ideella arbete 2018

Stort tack till alla som bidrog till en trevlig eftermiddag tillsammans.

Många av de som bidragit med ideellt arbete under året deltog i den tävling som avrundade årets säsong. Alla välkomnades och tackades för sina insatser av klubbens ordförande Per Svenhage. Efter det samlades alla i restaurangen för lunch och lite samvaro. Ett trettiotal deltagare, mätta och nöjda men hungriga på golf, begav sig ut på banan för att spela en niohåls scramble-tävling. Vädret var bästa tänkbara och en värmande höstsol gjorde att humöret var på topp. Många bra slag senare var det vinnande laget korat. Det bestod av Britt Gustafsson, Roland Jernberg, Mikael Sten och Terje Olsen. Vinnarna applåderades och fick ta del av prisbordet. Avslutningsvis konstaterades att alla var nöjda med upplägget och blickade framemot nästa säsong med en förhoppning att vi startar 2019 med en bana i den form vi avslutar årets säsong.

Styrelsen, Forsbacka GK