Vi söker medarbetare till vår reception och shop.

Forsbacka Golfklubb grundades 1969 och är en av Sveriges vackraste golfklubbar. Vi har en 18 håls golfbana. Träningsmöjligheter på en 6 håls korthålsbana, som även är en footgolfbana, driving range, övningsgreener för putt och chip-träning.

Läs gärna mer om oss på www.forsbackagk.se

Vi söker medarbetare till vår reception och shop under säsongen 2020!

I vår reception, som även innehåller golfshop, blir du golfklubbens ansikte utåt. Du är oftast den första som våra medlemmar och gäster möter när de kommer till oss.

Arbetet innebär mycket kontakt med klubbens medlemmar och gästande golfare så det är viktigt att du är social och utåtriktad. För att du ska kunna tillgodose våra medlemmar och gäster med en hög servicenivå kräver jobbet att du kan arbeta självständigt och hantera situationer som kräver snabba lösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bl a bokning av starttider, bokning av golfbilar, hantera kassabetalningar samt övriga förekommande arbetsuppgifter i en reception.

Vi arbetar huvudsakligen i GIT (Golfens IT-system).
Kunskaper är meriterande men med vår internutbildning kommer du snabbt in i arbetet.

Arbetstiden är schemalagd med varierad arbetstid måndag-söndag.

Varmt välkommen med din ansökan till klubbchef@forsbackagk.se