Vi söker medarbetare till vår reception och shop.

Forsbacka Golfklubb grundades 1969 och är en av Sveriges vackraste golfklubbar. Vi har en 18 håls golfbana. Träningsmöjligheter på en 6 håls korthålsbana, som även är en footgolfbana, driving range, övningsgreener för putt och chip-träning.

Läs gärna mer om oss på www.forsbackagk.se

Vi söker medarbetare till vår reception och shop under säsongen 2019!

I vår reception, som även innehåller golfshop, blir du golfklubbens ansikte utåt. Du är oftast den första som våra medlemmar och gäster möter när de kommer till oss.

Arbetet innebär mycket kontakt med våra medlemmar och gäster så det är viktigt att du är social, utåtriktad och kan ”ta” människor på ett bra sätt. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna hantera situationer som kräver snabba lösningar för att tillgodose våra medlemmar och gäster med en hög servicenivå.

Arbetsuppgifterna innebär bl a bokning av speltider och golfbilar, kassabetalningar samt övriga förekommande arbetsuppgifter i en reception.

Vi arbetar huvudsakligen i GIT (Golfens IT-system) och kassasystemet Boxnet.
Kunskaper i dessa program är meriterande.

Arbetstiden är schemalagd med varierad arbetstid måndag-söndag.

Varmt välkommen med din ansökan till klubbchef@forsbackagk.se