Hans B. Johansson

Ordförande

Hans B. Joanhsson är 58 år och bor i Åmål med sin sambo och har 4 barn samt 2 barnbarn. Han är en trogen medlem som har varit del av Forsbacka GK sedan start. I sitt arbete reser han genom Sverige, han försöker när han ändå är i väg att prova nya golfbanor. Allt som allt har Hans spelat över 500 olika banor. Han har spelat ner sitt HCP till endast 1,7. Med ett brinnande intresse för golfen och i synnerhet Forsbacka har han i år fått uppdraget som ordförande för vår klubb.

Göran Nilsson

Fastighetskommitténs ordförande

Göran har tidigare spelat på Malmö Burlöv GK. Idag och sedan 2018 är han medlem på Forsbacka. Här på klubben har han flertal åtaganden. Förutom att han är en del av styrelsen så agerar han även som fastighetskommitténs ordförande. Han stöttar också kansliet med herrkommittén, då den i dagsläget inte har någon kommitté.

Roland Jernberg

Oldtimerskommitténs ordförande