Damkommittén informerar!

Damavslutning 2018

Lördagen den 29 september hade damerna sin säsongsavslutning.

På förmiddagen spelade vi en lottad lagtävling, spelformen var scramble där varje spelare var tvungen att göra tre utslag. Tävlingen vanns av laget med spelarna Carina Lavén, Kristina Ekberg, Kerstin Jansson och Helene Andersson på 40 poäng.

På kvällen träffades vi på Forsbackas golfrestaurang där vi hade mingel, åt en fantastiskt god middag, tävlade i musikquiz och till sist hade prisutdelning för säsongen som varit.

Vinnarna i de olika tävlingarna är:

• Vandringspris till årets damgolfare - Kajsa Sandegärd

• Poängkampen 18 hål - Kajsa Sandegärd
  • Slagkampen 18 hål - Yvonne Nilsson
  • Matchspel - Johanna Stolpen

På bilden ser vi från vänster Helene Andersson, Kajsa Sandegärd, Johanna Stolpen och Yvonne Nilsson.

Klicka på länken nedan för att se lista på alla pristagare.

Tack till alla damer som varit med på våra tävlingar 2018. Vi ses igen 2019!

Resultat poängkampen, slagkampen och eclectic 2018

Poängkampen, slagkampen och eclectic är nu avslutade. Klicka på länkarna nedan för att se slutgiltiga resultat.

Damkommittén 2018

Damkommittén 2018 består av (från vänster):

Marita Gustafsson, Helene Andersson, Annika Gip, Ulrika Sten och Johanna Stolpen.

Damavslutning 2017

Lördagen den 30 september hade damerna sin säsongsavslutning.

På förmiddagen spelade vi en lottad lagtävling i härligt höstväder, spelformen var bästboll hål 1-9 och scramble hål 10-18. Tävlingen vanns på hela 46 poäng av laget med spelarna Emma Englund, Marie Sjöstedt och Rita Nordahl.

På kvällen träffades vi på Forsbackas golfrestaurang och hade prisutdelning för säsongen som varit och avslutade med en mycket god middag.

Vinnare i de olika tävlingarna är:

• Vandringspris till årets damgolfare - Helene Andersson

• Poängjakten 18 hål - Helene Andersson
  • Poängjakten 9 hål - Ulla Mortimer
  • Matchspel - Maria Lindberg Engberg

Klicka på länken nedan för att se lista på alla pristagare.

På bilden ser vi från vänster Ulla Mortimer, Helene Andersson och Maria Lindberg Engberg.

Tack till alla damer som varit med på våra tävlingar 2017. Vi ses igen 2018!

Resultatlista poängjakten och eclectic 2017

Poängjakten och eclectic 2017 är nu avslutade. Klicka på länkarna nedan för att se slutgiltiga resultat.

Damkommittén 2017

Damkommittén 2017 består av (från vänster):

Maria Lindberg Engberg, Johanna Stolpen, Marita Gustafsson, Helene Andersson, Ulrika Sten och Annika Gip.

Damavslutning 2016

Lördagen den 24 september hade damerna sin säsongsavslutning.

På dagen var det golfspel i ett underbart väder och en bana som var i fantastiskt skick. Vi spelade dels en singeltävling dels en lagtävling. Singeltävlingen vanns av Marita Gustafsson på fina 42 poäng och lagtävlingen som spelades som valsgolf vanns av laget med deltagarna Marita Gustafsson, Eva Jacobsson, Kari Halvorsen och Reidun Nybakk.

På kvällen var det middag med prisutdelning för säsongen som varit. Vinnare i de olika tävlingarna är:

• Vandringspris till årets damgolfare - Johanna Stolpen

• Poängjakten 18 hål - Johanna Stolpen
  • Poängjakten 9 hål - Karina Gureborg
  • Matchspel winners cup - Annika Gip
  • Matchspel losers cup - Sara Stålhandske

På bilden ser vi från vänster Johanna Stolpen, Annika Gip, Helene Andersson och Karina Gureborg.

Tack alla damer för en trevlig och rolig säsong, vi ser redan fram emot nästa!

Poängjakten 2016

Poängjakten 2016 är nu avslutad. Klicka på länken nedan för att se fullständigt resultat.

Poängjakten 18 hål

1:a plats - Johanna Stolpen
2:a plats - Britt Gustafsson
3:e plats - Helene Andersson

Poängjakten 9 hål

1:a plats - Karina Gureborg
2:a plats - Madeleine Olsson
3:e plats - Ulla Axelsson

Damkommittén 2016

Från vänster: Maria Lindberg, Johanna Stolpen, Helene Andersson, Ulrika Sten, Birgitta Nyqvist och Britt Gustafsson.

Damkommittén vill ta tillvara damernas intressen i klubben och lyssna på de önskemål vi får in, samt organisera och försöka på bästa sätt bedriva klubbens damverksamhet. Kommittén träffas regelbundet för att planera och genomföra våra mål.

Verksamhetens mål:

- Vårmöte under april
- Aktivera damer och följa upp nybörjardamer så de kan känna sig välkomna
- Få så många damer som möjligt att delta under måndagarna
- Genomföra en hemlig resa under våren
- Ha damgolf på måndagar vid två organiserade starttillfällen med 9- och 18-hål
- En gång per månad, anordna scramble och även någon mer tävlingsform
- Anordna regelkurs, en matchtävling och genomföra traditionsenliga damtävlingar såsom Vårblomman, Bokslaget och ev. ytterligare en sponsrad tävling.
- Delta i seriespel
- Arrangera speciella poängjakt- och eclectictävlingar