2012

 

FASTIGHETEN

Rapport från oss i Jägmästaren ÅTGÄRDAT: Utvändig målning och renovering Invändigt har 5 rum helrenoverats. Målning har gjorts av hallarna på nedre botten och den s.k. Riddarsalen .

Samtliga fönster har fått persienner. Gardinerna är tvättade Möbeltyger utbytta på stolar och pallar Två nya sängar inköpta Två nya resårmadrasser Två nya bäddsoffor Stolar, soffor och tavlor från Erikshjälpen Internet klart i hela Jägarn TV installerad. 25 Lampskärmar utbytta Kakelugnsluckor Nya skinnsoffor Nya mattor. Nya lampor Klockradio Vinkyl Överkast Kuddar Nyckelbrickor

Inköpsställen: Eltjänst, Åmåls Glasmästeri, Åmåls Plåtslageri, Åmåls Skomakeri, Gula Verkstan, Målarkompaniet, Resolutor, Optimera, Profab, Jysk, MIO, Säffle Elektronik, Erikshjälpen, IKEA, MCC Marknadsförd på:

Golfsiden.no, Golfguiden, Svensk Golf, Östfoldsavisen ,Great, Golf of course, Dalslänningen PD, NWT, Åmålsföretagen och på vår hemsida.

Detta är den slutrapport som jag lämnade till styrelsen efter att hotell Jägmästarflygeln blivit uppfräschad både invändigt och utvändigt innan säsongen 2012.

Vi höll oss inom de budgetramar som fanns för fastighetens yttre och inre underhåll. Som Ni förstår var byggnaden i skriande behov av en upprustning efter 23 år utan några större ingrepp . Det finns mer att göra men det mesta fick vi med och nu gäller det att underhålla och rätta till de skavanker som blir efter varje säsong. Då behöver vi inte ta så mycket från den budget som vi gärna vill använda till annat. Eftersom Forsbacka Golfklubb behöver externa inkomster, så är det viktigt att vi kan erbjuda våra gäster både bra bana och möjlighet till ett anständigt boende. S-Å Runelid