Öppet Hus för Tisdags Golfare

Tisdagen den 21:e april 2009 kl 17.00 – 20.00

Tränare: Martin är på plats för att hjälpa oss (kostnadsfritt)

Golfshopen är öppen

Fika

Välkomna! /Herrkommittén/

Seriespel för seniorer andra och årets sista omgång 18 - 19:e juli 2008

Grattis Forsbacka till fina prestationer i seriespet 2008!

Herrarna blev 7:a i Div 2.

Forsbacka representerades av följande lag:

Herrar spelplats Sotenäs

Martin Oskarsson (Coach) Marcus Nilsson

Kristoffer Krave Edvin Emanuelsson

Henning Johansson Stefan Gunnarsson

Jörgen Odén

Herrlaget som är nykomlingar i Div 2 låg på 6:e plats av 10 lag efter första omgången. Under andra och sista omgången den 18 - 19:e juli på Sotenäs GK tappade laget en placering och blev delad 7:a. Detta betyder att Forsbacka förnyade sitt kontrakt för spel i div 2. De två bästa lagen avanserade till Div 1 och de två sämsta lagen ramlar ner till div 3.

Seriespel för seniorer första omgången 27 - 28:e juni 2008

Forsbacka representerades av följande lag:

Herrar spelplats Bryngfjorden

Martin Oskarsson (Coach) Kristoffer Krave

Edvin Emanuelsson Henning Johansson

Kenneth Johansson Jörgen Odén

Marcus Nilsson

Herrlaget som är nykomlingar i Div 2 ligger på 6:e plats av 10 lag efter första omgången. Andra och sista omgången spelas 18 - 19:e juli på Sotenäs GK. De två bästa lagen avanserar till Div 1 och de två sämsta lagen ramlar ner till div 3.

Välkommen alla regenter till ett nytt golfår.

Vi ökade antalet tävlingar förra året till 20 st. och kör lika många i år. Det blir samma antal som räknas i respektive spelform, 6 Pb och 6 Slag. I år har vi ingen start från röd tee, däremot en från vit och två från blå tee. Starten är planerad till den 28/4 om inte vädret ställer till det för oss.

Anmälan är som tidigare, till den lottade delen senast 15.00 dagen före, i övrigt VSOP. Startavgiften samma som tidigare.

Vi har tänkt göra en höstutflykt till Årjängs GK i år också men det blir förmodligen en lördag i stället, kanske kan några fler följa med då. Preliminärt datum är 25/9.

Herravslutningen blir den 17/9, som vanligt 3-boll, bästboll vit tee.

Matchspelstävlingen Pär Öhmans Minne kommer att fortsätta, anmälan till Kansliet, eller ett kuvert med namn, golf-id och "matchspelstävlingen".

Eclectic blir det även detta år, anmälan lämnas till herrkommittén.

Herresan blir den 25/4 till hemlig bana, hoppas alla som vill får plats. Ha en trevlig golfsäsong önskar vi i herrkommittén!

Göran Arvidsson, Mats Ackerblad, Kenneth Ahnström, Christer Stolpen och undertecknad Janne Larsson Ordf. herrkommittéen