Juniorkommittén informerar!

Forsbacka Golfklubb erbjuder golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar i ålder 0 - 12 år som spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13-21 år får kraftigt sänkta medlemsavgifter och fria rangebollar vid deltagande i träningsgrupp.

Efter att vi förra säsongen smugit igång juniorverksamheten igen efter att den legat på is under några säsonger, ser vi med optimism fram mot sommaren 2019. Vi kommer även i år att ha två träningsgruper igång.  Förhoppningsvis kommer träningsgrupperna fyllas på med ännu fler golfsugna barn och ungdomar denna säsong!

Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb

Kontaktperson:

Stefan Gunnarsson 0702144467

Vi söker i samband med denna ”nystart” efter medlemmar till vår juniorkommitté, vill du vara med och skapa en rolig och utvecklande tid för framtidens golfare hör av dig till mig.