Juniorkommittén informerar!

Hejsan Juniorer

Nu är vi igång med utomhusträningen.
Generellt gäller att Golfkul är för juniorer som ännu ej fått grönt kort. Vi tar varje fall individuellt.

Forsbacka Golfklubb erbjuder GRATIS golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar inför säsongen 2016. Ungdomar 0 - 12 år spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13-21 år får kraftigt sänkta avgifter.

Förr i tiden var det svårt att få in ungdomarna till kvällen för mat, läxläsning och sängdags, eftersom det ofta var roligare att vara ute med kompisar och leka än att vara inne. Idag kan det vara svårt att få ut ungdomar, som sitter inne och är bundna till datorer, TV-spel och mobiler. Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb