Forsbacka Business Club

Guldsponsor 15 000 kr

Bilsponsor

Som guldsponsor hos oss Forsbacka GK, får du och ditt företag tillgång till vårt golfnätverk med profilering

Profilering Du väljer att vara bilsponsor på en specifik bil. Som bilsponsor har företaget strippat upp en av golfbilarna med förtagets logotype, reklamtid i klubbens TV skärm, reklamskylt på sponsorväggen. Logo med länk på till företagets hemsida.

Rabatter, erbjudande och aktiviteter Sponsordagen med 1 lag inkl, varje lagmedlem får ta med resp på middagen. Gruppträning med 4 pers 2 tillfällen, á 50 min Fria rangebollar, personligt kort Möjligheten att använda konferensrum 2 gång/år, mat/dryck tillkommer Fri tillgång till bil, skall bokas 10 % Företagsgolf från 495 kr per person.

Silversponsor 12 000 kr

Hålsponsor

Som silversponsor hos oss Forsbacka GK får du och ditt företag tillgång till vårt golfnätverk med profilering

Profilering Du väljer att vara hålsponsor på ett specifikt hål. Reklamskylt på tee och bänk, reklamtid i klubbens TV skärm, Logo med länk på till företagets hemsida.

Rabatter, erbjudande och aktiviteter Sponsordagen med 1 lag inkl, varje lagmedlem får ta med resp på middagen. Gruppträning med 4 pers 2 tillfällen, á 50 min Möjligheten att använda konferensrum 1 gång/år, mat/dryck tillkommer 10 % Företagsgolf från 495 kr per pers

Bronssponsor 7 000 kr

Områdessponsor

Som bronssponsor hos oss Forsbacka GK får du och ditt företag tillgång till vårt golfnätverk med profilering mm Du väljer att vara områdessponsor på ett specifikt område (range, chip- putting green, korthålsbanan och vagnar, next tee skylt 18 hål, scorekoer)

Profilering Rangesponsor, två skyltar med företagets logotype i samband med rangen Puttinggreen, dekal med företagets logotype på flaggorna Chipgreen, dekal med företagets logotype på flaggorna Vagnar, dekal med företagets logotype på vagnarna Logo med länk på till företagets hemsida.

Rabatter och erbjudande och aktiviteter Sponsordagen med 1 lag inkl, varje lagmedlem får ta med resp på middagen. Gästföreläsning med 2 pers.

Ett eget sponsorpaket/Komplettering till befintliga paket

• Greenfeebiljetter -5 st 400 kr/st 6-10 st 350 kr/st 11- 300 kr/st
  • Extra lag sponsordagen lag 1000 kr endast middag 250 kr/pers
  • Grupplektioner/Clinic med klubbens pro 50 min 600 kr/lektion