Forsbackas uppmuntringspris 2016

Forsbackas höstmöte hölls i festsalen på Åmåls stadshotell. Det välbesökta mötet gav varma applåder till 2016-års mottagare av Forsbackas uppmuntringspris. Då juryn inte kunde skilja dem åt heter de två utsedda Hans B Johansson och Johann Stolpen. motiverin följer nedan.

Forsbackas uppmuntringspris 2015

På höstårsmötet var det premiär för utdelning av medlemskommitténs upmuntringspris. Uppskattande applåder från ett välbesökt årsmöte bar fram årets pristagare Britt Gustafsson. Hon prisades med blommor och en specialgraverat glasskål. Motiveringen från medlemskommitén ser du längre ner på sidan.

Motivering:
Alltid glad, trevlig och tillmötesgående.
Mån om att få med nybörjare och
nya medlemmar och ger dom mod att delta i tävlingar.
 Pratar alltid väl om Forsbacka när tillfälle ges och är alltid positiv och mån om alla.
Väldigt noggrann och strukturerad och det är ordning och reda.
Hon är en pärla.

Vi är medlemskommittén i Forsbacka Golfklubb

Medlemskommitténs uppgift är att öka trivseln på Forsbacka Golfklubb och skapa en positiv anda.

Klubben ska vara en trevlig mötesplats för både golfare och icke golfare.

Dina synpunkter som medlem är viktiga för Forsbacka!