Tävlingskommittén

Äkta makar/sambo mix 2018

Årets upplaga av tävlingen Äkta makar/sambo mix vanns av Mette Olsen och Dan Eriksson på fina 43 poäng. Två kom Catarina och Niclas Bergström 42 poäng. Eva Gustafsson och Janne Eriksson kom på tredje plats med 41 poäng. Lägsta bruttoscore i tävlingen registrerades på Sarah och Erik Königsson. De slutade på fina 75 slag i greensome tävlingen.

Två Generationer

I härligt midsommarväder genomfördes tävlingen Två Generationer. I "GK-klassen" bjöd de två spelande paren på högklassigt golfspel. Efter avslutad tävling delades uppmuntringspriser ut till Arvid Eld Gustafsson med pappa Fredrik Gustafsson och Felix med pappa Andreas Engberg. Alla spelarna visade att framtida golfspel kommer att bjuda på fina framgångar.

1982 startade kampen om Fredrik Schumachers vandringspris. Den 36:e upplagan vanns av Lisa Jansson och Solveig Vold Jansson på imponerande 53 poäng. Kul att se glädjen och ibland överraskningen Solveig och Lisa visade över sitt eget strålande spel.

Det något yngre priset, TK:s Scratch-pris, startade 2007. Vinnare 2018 Christofer Karlsson och Roger Karlsson på 71 slag. Det betyder att Roger vunnit med dottern Jessica och sonen Christofer. Bra jobbat Roger. Paret tränar inför SM-veckan som spelas i Halmstad. 10-11 juli avgörs Far & Son på Varbergs GK. En 36 håls foursome-tävling. Lycka till önskar vi på Forsbacka GK.

Kval till Dalsland Tour

Göran Torkildsson och Rolf Weibul vann Dalsland Tour kvalet på fina 49 poäng.

Race To Espãna

Förra året kom dom på en andraplats 0,8 slag efter vinnarna - idag kom dom in med en score på 59,8 slag och blev därmed vinnarna en revansch som heter duga! Stort grattis till Helene och Kjell-Åke Andersson och tack Forsbacka GK för en fantastisk dag

Volvo World Golf Challenge 2018 är avgjord.

Från vänster Emma Englund, Sarah Königsson, Rune Rödfjell, Arve Brandt, Annika Gip och Catrin Eriksson.

De flankeras av vår mångårige sponsor Br Brandts representanter.

Rune och Arve vann herrklassen och kommer att representera Forsbacka i regionsfinalen den 15 september på Lyckornas GK i Ljungskile.

Annika Gip och Catrin Eriksson vann damklassen. Men i damklassen kommer Forsbacka att representeras av Sarah Königsson och Emma Englund.

Jubileumsgolfen Åmål 375 år

Glada vinnare i Jubileumsgolfen är från vänster Solveig Vold Jansson, Ing-Marie Kj-Karlsson och Ronney Andersson. Sötsjöbaden och Åmåls kommun sponsrade det fina prisbordet och en härlig dag avslutades med grillbuffe på altanen.

Forsbackaveckan 2018

ICA Supermarket

Först ut i Forsbackaveckan singeltävlingen sponsrad av ICA Supermarket Åmål. Två glada vinnare kom med på bild efter att presterat sina bästa golfrundor. Från vänster Jan Weiland vann C-klassen på 45 poäng. Marcus Kull från Billerud slutade också på 45 poäng i A-klassen. Per-Anders Blom vann B-klassen på fina 42 poäng.

SEB:S Irish greensome

Vinnare SEB:S Irish greensome. B-klass Ulrika Sten, Mikael Sten och SEB:s representant Mikael Möller

Ed och Bengtsforsföretagens scramble

Vinnare i Ed och Bengtsforsföretagens scramble-tävling: Från vänster Erik Åkerblom Billeruds GK, Mikael Jacobsson, Sarah Königsson och Robin Eriksson alla Forsbacka GK.

Kjell Heintz Fyrboll

Från vänster vinnare i Kjell Heintz Fyrboll. B-Klass Markus Kjellin och Oliwer Eriksson båda Forsbacka GK. A-Klass Adam Spjuth Ellis, sponsor Kjell-Olof Heintz, och Daniel Viktorsson båda Forsbacka GK. C-Klass Henrik Wass Torslanda GK och Per-Ola Hartman Forsbacka GK.

Säfflescramblen

Vinnare i Säfflescramblen. Från vänster B-Klass Sten G. Svenhage och Ann-Christin Nyström. A-Klass Glenn B. Eriksson och Torbjörn Olsson alla Forsbacka GK.

Audio Video

Forsbacka-veckans sista tävling vanns av Ann-Christin Nyström och Fredrik Eklöf. Ann-Christin som är medlem i Forsbacka vann B-klassen på 58 slag. A-klassens vinnare Fredrik, medlem i Ekoholmsnäs GK, slutade på 67 slag.