Juniorträning

Sommarläger på Forsbacka GK

 

Välkommen till Forsbacka GK för en rolig vecka med mycket gemenskap, golf och roliga aktiviteter.

Lägret riktar sig till juniorer i åldern 7 år och uppåt.

När: måndag 1 juli-fredag 5 juli.

Tider: Samling klockan 9.00 varje dag och dagen avslutas vid klockan 15.00.

Hur: Det kommer vara en blandning av golfövningar och andra aktiviteter. Vissa dagar kommer vi att spela lite på banan. Lunch ingår.

Pris: 500 kr och då ingår lunch. 

Anmälan senast 20 juni till kansliet på Forsbacka. Begränsat antal.

 

 


Hejsan!

Följande tider gäller för juniorträningen:

Söndag 15–16:

Golfkul: främst för nya golfare i åldern 5–10 år.

Måndag 17–18:

Steg 1: nya golfare i åldern 8–15 år tränar i en grupp. Här kanske man tycker golfkul är lite för tråkigt.

Måndag 17–18:

Steg 2: Mer erfarna golfare som ligger och har grönt kort eller är väldigt nära grönt kort, bör ha varit ute och spelat på banan. Viljan att träna lite mer fokuserat bör finnas. 

Skillnaden mellan grupperna är att golfkul mest leker golf.

Steg 1 varvar lek med lite teknikträning.

Steg 2 fokuserar mer på utveckling men med roliga övningar, allt för att man ska vilja komma tillbaka till golfbanan så mycket som möjligt. 

 

Mvh Kristofer


Forsbacka Golfklubb erbjuder golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar i ålder 0 - 12 år som spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13-21 år får kraftigt sänkta medlemsavgifter och fria rangebollar vid deltagande i träningsgrupp.

Efter att vi förra säsongen smugit igång juniorverksamheten igen efter att den legat på is under några säsonger, ser vi med optimism fram mot sommaren 2019. Vi kommer även i år att ha två träningsgruper igång. Juniorträning startar på måndag den 6 maj kl. 17-18. Förhoppningsvis kommer träningsgrupperna fyllas på med ännu fler golfsugna barn och ungdomar denna säsong!

Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb

Kontaktperson:    

Stefan Gunnarsson 0702144467

Vi söker i samband med denna ”nystart” efter medlemmar till vår juniorkommitté, vill du vara med och skapa en rolig och utvecklande tid för framtidens golfare hör av dig till mig.