Juniorträning

Juniordagar i sommar!

Efter ett populärt läger i veckan spinner vi vidare på juniordagar i sommar. Det blir en blandning av träning, lek och spel.

Följande dagar kör vi:

Måndag 15 juli klockan 9-14.
Måndag 22 juli klockan 9-14.
Måndag 29 juli klockan 9-14.

Anmälan sker till varje enskild dag. Man får självklart delta på alla dagar men då behöver man skriva det i anmälan.
Anmälan skickas till info@forsbackagk.se eller via telefon till kansliet. Max 10 barn/ungdomar per dag.

Pris: 130 kr per dag. Det inkluderar lunch, träning och mellanmål.

Mvh Krisotfer

Information om höstens juniorträning.

Den börjar igen måndag 12 augusti klockan 17-18 och håller på till och med måndag 16 september.

Junioravslutning lördag den 21 september klockan 10-13 där vi grillar korv, spelar golf och har kul.

Mvh Kristofer

Forsbacka Golfklubb erbjuder golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar i ålder 0 - 12 år som spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13-21 år får kraftigt sänkta medlemsavgifter och fria rangebollar vid deltagande i träningsgrupp.

Efter att vi förra säsongen smugit igång juniorverksamheten igen efter att den legat på is under några säsonger, ser vi med optimism fram mot sommaren 2019. Vi kommer även i år att ha två träningsgruper igång. Juniorträning startar på måndag den 6 maj kl. 17-18. Förhoppningsvis kommer träningsgrupperna fyllas på med ännu fler golfsugna barn och ungdomar denna säsong!

Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb

Kontaktperson:

Stefan Gunnarsson 0702144467

Vi söker i samband med denna ”nystart” efter medlemmar till vår juniorkommitté, vill du vara med och skapa en rolig och utvecklande tid för framtidens golfare hör av dig till mig.