Junior

Måndagar med start 10 augusti tränar vi 17.00-18.30

Onsdagar med start 12 augusti tränar mellanstadiet 17.30-18.30 och högstadie/gymnasie-elever 18.30-19.30

Söndag golfkul: 11-12

Hur länge vi håller på i höst beror lite på hur vädret och uppslutningen blir. Men förhoppningsvis hela september ut med avslutning i början av oktober.

Mvh Kristofer och Stefan

dag

Forsbacka Golfklubb erbjuder golf till ungdomar.

Forsbacka Golfklubb gör en extra satsning på ungdomar i ålder 0 - 12 år som spelar helt gratis. Inga avgifter för medlemskap, träning mm. Ungdomar mellan 13 - 21 år får kraftigt sänkta medlemsavgifter och fria rangebollar vid deltagande i träningsgrupp.

Efter att vi säsongen 2019 haft ett ökande intresse för juniorverksamheten ser vi med optimism fram mot sommaren 2020. Vi kommer även i år att ha två träningsgrupper igång. Håll utkik på hemsidan när juniorträning startar. Förhoppningsvis kommer träningsgrupperna fyllas på med ännu fler golfsugna barn och ungdomar denna säsong!

Forsbacka Golfklubb vill slå ett slag för att ungdomar skall få möjlighet att vistas ute under den ljusa årstiden. Vi välkomnar alla ungdomar till golfen, en sport ute och ett spel i tiden med gemenskap i lek och tävling.

Golf är inne - ute.

Forsbacka Golfklubb

Kontaktperson:

Stefan Gunnarsson 0702144467

Vi söker i samband med denna ”nystart” efter medlemmar till vår juniorkommitté, vill du vara med och skapa en rolig och utvecklande tid för framtidens golfare hör av dig till mig.